Hvad er laser skæring og hvad kan det bruges til

Vi har her et udsnit af forhold hvor laserskære og fiberlaser teknologi kan bruges

Laserskæring er en form for skæring, der involverer brug af en laser. Laserskæring med laser bruger en høj intensitet laserstråle til at skære materialer som metal, plast, træ og andre materialer med en høj præcision. Laserstrålen kan styres præcist og er i stand til at skære selv de mest komplekse og detaljerede designs med minimale fejl.

Der er forskellige typer af laserskæring, herunder CO2, Nd: YAG, fiberlaser og andre. CO2-lasere er en af de mest almindelige typer og bruges ofte til at skære materialer som plast, gummi, træ og andre ikke-metal materialer. Nd: YAG lasere er mere egnede til skæring af metaller og andre hårde materialer, mens fiberlasere er den mest avancerede form og er i stand til at skære materialer med større tykkelse.

Laserskæring med laser er en præcis og effektiv måde at skære materialer på. Det er meget hurtigere og mere nøjagtigt end traditionelle skæreprocesser og kræver minimalt vedligeholdelse. Laserskæring kan også bruges til at skære komplekse og præcise former og mønstre, der ikke ville have været muligt med traditionelle skæreprocesser.

laserskære fra Bodor sikre laserskærekvaliteten hos Global montage ApS
Fronten på laserskære hos Global montage i Brøndby, her indlæses små pladen manuelt, mens store plader løftes ind med vacuum fra bagsiden

Laserskæring med laser har også mange fordele, herunder:

– Høj nøjagtighed og præcision

– Hurtig skærehastighed og effektivitet

– Mulighed for skæring af forskellige materialer

– Minimalt behov for vedligeholdelse

– Mulighed for præcis skæring af selv komplekse designs og former.

Alt i alt er laserskæring med laser en meget effektiv og nøjagtig teknologi til skæring af materialer, der giver en præcis og pålidelig proces med minimale fejl. Det er en teknologi, der er blevet brugt med stor succes i mange forskellige produktionsindustrier og forventes at fortsætte med at udvikle sig i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...